Γιώργος Τσανάκας: Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε είναι ο Ολυμπιακός όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ της ομάδας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 σημειώνοντας πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να πιέσει την Λεχ Πόζναν να δεχθεί την πρόταση των Ερυθρόλευκων, ενώ πλέον οι Πειραιώτες στοχεύουν στην απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου στόπερ.

Παράλληλα σημείωσε ότι Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Λορέντσο Πιρόλα πιθανότατα θα ανακοινωθούν σήμερα (19/7) και το Σάββατο θα πετάξουν για Ολλανδία, με στόχο να ενσωματωθούν άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθούν στις υπηρεσίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παράλληλα ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε στο θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε το οποίο δεν έχει... χρονοδιάγραμμα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το σημερινό φιλικό με τον Άγιαξ και τα όσα αναμένεται να δούμε, σημειώνοντας την παρουσία των Ζέλσον Μαρτίνς και Πεπ Μπιέλ, τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι απαιτητικό ενώ σε συνδυασμό με το αυριανό φιλικό κόντρα στη Μέχελεν, εκτίμησε ότι θα χρησιμοποιηθούν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.