Είναι μία από τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι του Ολυμπιακού, ο οποίος τον έκλεψε από τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ νοικοκυρεμένο παιδί. Όπως σας ενημέρωσε σε σχετικό θέμα το Sportdog.gr είναι οικογενειάρχης τύπος.

Διατηρεί σχέση με την Αννέ Λωρέ Λουί από την εποχή που πρωτοπήγε στη Γαλλία για να παίξει στην Τουλούζη. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ η σύντροφός του έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση. Παρότι πορεύονται τόσα χρόνια μαζί, το κορίτσι ο 33χρονος Δανός επιθετικός το παντρεύτηκε μόλις πέρσι.

Η Γαλλίδα εργαζόταν ως δημοσιογράφος και πλέον είναι επιχειρηματίας. Μαζί με τον σύζυγό της έχουν σειρά γυναικών ρούχων, σε μία εταιρεία ένδυσης που τους αποφέρει πολύ δυνατά έσοδα.

Η πληθωρική ξανθιά αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στα επίσημα του «Καραϊσκάκης» με τη φυσική ομορφιά της και τα πληθωρικά κάλλη της.

Ετοιμαστείτε να τρίξουν τα τσιμέντα στο γήπεδο! Μαζί βέβαια αναμένεται να δούμε και τα κουτσούβελά τους. Είπαμε είναι μεγάλη η οικογένεια Μπρέιθγουεϊτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne-Laure Braithwaite (@annelaurebraithwaite)