Άρης: Η Ολλανδία… έφτασε, αλλά ταυτόχρονα μεγαλώνει η πίεση του χρόνου για τον Άρη, ώστε να προχωρήσει στις πρώτες ουσιαστικές του προσθήκες στο ρόστερ, έχοντας χάσει ήδη χρόνο τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες.

Η ομάδα αναχώρησε σήμερα για την Ολλανδία και πλέον ο στόχος που έχει τεθεί είναι κάποιοι παίκτες να συμφωνήσουν άμεσα, ώστε έστω να μεταβούν μόνοι τους στο Ρότερνταμ μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο μέσα στις επόμενες ώρες να οριστικοποιηθεί η απόκτηση τους. Η ουσία για τους Κιτρινόμαυρους δεν είναι να έχουν απλά επαφές, κάτι το οποίο γίνεται εδώ και καιρό άλλωστε, αλλά να προχωρήσουν σε οριστικές συμφωνίες και ανακοινώσεις παικτών, που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Φυσικά δεν είναι αρκετοί, αλλά σε αυτή τη χρονική περίοδο αποτελούν μια βάση που εφόσον μπει, τότε ο Άρης θα χρειάζεται ακόμα 2-3 κινήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Αν και χρονικά πλέον τα πράγματα έχουν στενέψει.

Στόπερ, χαφ και εξτρέμ στο προσκήνιο

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο τρεις είναι οι περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Η μία είναι ο αντί-Βέλεθ, με τις πληροφορίες αναφέρουν πως βασικός στόχος του Άρη είναι ένας μη Ευρωπαίος, αλλά με αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις και με έναν μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα. Και σε αυτή την περίπτωση απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των συζητήσεων. Όσο για την τρίτη κίνηση που είναι στα σκαριά, αφορά παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Εκεί όπου πλέον υπάρχει λειψανδρία, με την αποχώρηση του Τζούρασεκ, το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Πάβιτσιτς και τον τραυματισμό του Νταρίντα, που δεν θα πάει στην Ολλανδία. Από το περιβάλλον της ΠΑΕ προκύψει ότι δεν αποκλείεται αυτές οι τρεις μεταγραφές να κλείσουν και να ανακοινωθούν άμεσα.

Πηγή: sfina.gr