Με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ-Βοϊβοντίνα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Φυσικά, η λογική λέει ότι ο "Αίαντας" θα περάσει την ομάδα από την Σερβία και θα βρεθεί στον δρόμο των Πράσινων, αν βέβαια και οι ίδιοι ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ.

Πρόκειται, πάντως, για πολύ ζόρικη κλήρωση για το Τριφύλλι, καθώς ο Άγιαξ ήταν η πιο δύσκολη ομάδα από τους υποψήφιους αντιπάλους που θα μπορούσαν να του τύχουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό του Europa League έχουν οριστεί στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς είναι μία εβδομάδα αργότερα, στις 15 του μήνα, με το πρώτο ματς να λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Με Μάλμε ή Κλάκσβικ ξανά ο ΠΑΟΚ

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον στην κλήρωση του Europa League είχε και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος έμαθε πως αν αποκλειστεί από την Μπάνια Λούκα, θα παίξει με τον χαμένο του ζευγαριού Μάλμε/Κλάκσβικ, με το οποίο έχει κληρωθεί και στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League!

Αν ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου κι η ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα.