Νέο... χτύπημα από το εξωτερικό για τον Φώτνη Ιωαννίδη, ότι βρίσκεται μια ανάσα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την πορτογαλική ομάδα, ια τον Ιταλό ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο οποίος κάνει λόγο για συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Βέβαια δεν γίνεται καμία αναφορά περί πρότασης ή έστω κάποιο ποσό που να αφορά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Αυτό το καλοκαίρι ήρθαν προτάσεις άνω των 20 εκατ.Ευρώ από συλλόγους όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μπολόνια και όμως οι «πράσινοι» ήταν ανένδοτοι... Γιατί; Επειδή ζητούν 25-30 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να κατέβουν ούτε σεντ στις απαιτήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα περισσότερα δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Φώτη Ιωαννίδη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ερχόντουσαν από την Πορτογαλία, ωστόσο το γεγονός πως αυτή η είδηση έρχεται από τον Ιταλό δημοσιογράφο αποτελεί σημαντική εξέλιξη. Ο ίδιος τελευταία έχει βγάλει πολλά θέματα αναφορικά με τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, με πιο πρόσφατο την μετακόμιση του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος φορ για την ώρα ακολουθεί μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Παναθηναϊκού και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος και να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Παναθηναϊκός αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό, καθώς οι Βοιωτοί διέθεταν ένα ποσοστό μεταπώλησης που πλησίαζε το 50%, σε ενδεχόμενη πώληση! Από την μεριά του «τριφυλλιού» η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον για την ώρα και αναφέρουν πως δεν υπάρχει «κανένα θέμα».