Εντυπωσιακές κινήσεις έχει κάνει η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς όπως περίμεναν οι περισσότεροι η εποχή τού Μάριου Ηλιόπουλου στην ΠΑΕ συνοδεύτηκε από ηχηρά χτυπήματα και… top ονόματα!

Ο νέος ιδιοκτήτης έχει ρίξει πάρα πολύ χρήμα και έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές που θα ήταν… απαγορευτικές στην εποχή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στον σύλλογο. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο πλάνο για τις Ακαδημίες (που διαβάσατε σε άλλο θέμα του Sportdog.gr), αλλά και σε αποχωρήσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Προφανώς το παιχνίδι με την Εσκάλδες είναι ορόσημο...

Κι εδώ να θυμηθούμε τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό, όταν είχε δηλώσει πως η ΠΑΕ είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, δίνοντας στην ουσία συγχαρητήρια για τον τρόπο που λειτουργούσε η ομάδα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, όπως συνέβη με το ρόστερ, έτσι θα γίνει και με την διοίκηση.

Γιατί στην πιάτσα κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει το αφεντικό τού κλαμπ να έχει ήδη προχωρήσει κάποιες κινήσεις που αφορούν την ενίσχυση, αλλά όχι του ρόστερ της ομάδας. Αλλά της ΠΑΕ. Με συνεργάτες δικής του επιλογής, που θεωρεί ότι μπορούν να του δώσουν αυτά που σήμερα δεν παίρνει από το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ.

Για να το συγκεντρώσουμε και να το επανακωδικοποιήσουμε: Υπάρχουν παράπονα από το υπάρχουν οργανόγραμμα, με αποτέλεσμα οι επαφές που γίνονται αυτό το διάστημα με άλλα στελέχη, να φέρουν αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα στο επόμενο διάστημα. Ίσως και εντός του καλοκαιριού. Με ανθρώπους της εμπιστοσύνης και της επιλογής του Ηλιόπουλου, για να πάει το καράβι εκεί που θέλει με άτομα που μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα. Για να το πούμε τα δικά του λόγια, δέστε τη ζώνη σας και απολαύστε το...