Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με Τετέ και Γαλατασαράι για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου. Οι Πράσινοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν με τους Τούρκους για την αγορά του παίκτη αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ!

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε θα μετατρέψει τον Τετέ στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου.

Μάλιστα, οι Πράσινοι όχι μόνο απέκτησαν τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά πρόλαβαν να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή λίστα, αφαιρώντας από αυτή τον Αϊτόρ.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα παίκτη του Τριφυλλιού για τη ρεβάνς του β' προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στη Μπότεφ Πλόβντιβ (1/8).

Ο Ρεσάτ Τσαν Οζντουμπάκ δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον παίκτη έτοιμο να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι μετράμε πλέον αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.