Άρης: Προτάσεις για τον Λορέν Μορόν περιμένει η ΠΑΕ Άρης το επόμενο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένο μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ και σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr υπάρχουν τρεις ομάδες που αναζητούν σέντερ φορ και έχουν στο… μπλοκάκι τους, τον Ισπανό επιθετικό του Άρη.

Η μία είναι η Αλ Φάιχα, προπονητής της οποίας είναι ο Χρήστος Κόντης με συνεργάτη τον Αλέξανδρο Τζόλη, άνθρωποι που έχουν εικόνα του Μορόν από την περσινή τους παρουσία στον πάγκο του Βόλου, αλλά και του Παναθηναϊκού νωρίτερα (ο Χρήστος Κόντης υπήρξε βοηθός του Γιοβάνοβιτς). Η δεύτερη είναι η νεοφώτιστη Αλ Ορομπά που έχει Πορτογάλο προπονητή τον Αλβάρο Πατσέκο και αναζητά έναν καλό σέντερ φορ.

Η τρίτη έρχεται από το Κατάρ και είναι η επίσης νεοφώτιστη Αλ Σαχάνια, προπονητής της οποίας είναι ο Ισπανός Αλβάρο Μεχία, με τον οποίο ο Λορέν Μορόν βρίσκεται στην ίδια μανατζερική στέγη. Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν το ενδιαφέρον αυτών των ομάδων πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες ημέρες…

Πηγή: metrosport.gr