ΠΑΟΚ: Περιμένοντας την άφιξη του Ταρίκ Τισουντάλι, στον ΠΑΟΚ περιμένουν παράλληλα κρίσιμες και ενδεχομένως καθοριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Φεντόρ Τσάλοφ. Πρόκειται για το επόμενο βήμα μετά τη συζήτηση που είχε ο Ρώσος φορ με τον Ιβάν Σαββίδη και που, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ, εξαφάνισαν τις όποιες, τελευταίες αμφιβολίες για τη μετακίνηση του στον Δικέφαλο.

Μετά λοιπόν τη συζήτηση του Τσάλοβ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο παίκτης φαίνεται πως πήρε την οριστική απόφαση να ενεργοποιήσει τη συμφωνία μαζί του, με την κάλυψη βέβαια της ρήτρας των 3 εκ.€ από την πλευρά της ομάδας. Σήμερα ο παίκτης αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τους ενημερώσει για την απόφαση του.

Είναι προφανές πως στην Τούμπα επιθυμούν να «τρέξουν» όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτές οι εξελίξεις, προκειμένου ο Τσάλοφ να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να υπογράψει και βέβαια να μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Μόνο έτσι άλλωστε θα καταφέρει να αρχίσει τη διαδικασία προσαρμογής, έστω σε ένα μικρό βαθμό, προκειμένου να βοηθήσει στα ματς με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον βέβαια περάσει το εμπόδιο της Μπόρατς.

Πηγή: metrosport.gr