Άρης: Η είδηση της οριστικής συμφωνίας του Αρη με τον Ούγκο Μάγιο αναδημοσιεύτηκε σε δεκάδες ισπανικά media με «ύμνους» για τον 33χρονο δεξιό fullback ο οποίος για πολλά χρόνια αποτέλεσε τη «σημαία» της Θέλτα και καθώς αναμένεται η επικύρωση της απόκτησής του, οι «κίτρινοι» θα εστιάσουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Ούγκο Μάγιο είναι βέβαιο ότι ο Αρης θα προσθέσει μια ισχυρή προσωπικότητα. Για το επίπεδο ποιότητας του Ισπανού δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία καθώς το απέδειξε κατά την πολυετή θητεία του στη Θέλτα και στη LaLiga, μένει όμως να δείξει ότι ξεπέρασε προβλήματα τραυματισμών τα οποία τον ταλαιπώρησαν στην τελευταία διετία. «Ο Ούγκο είναι ευχάριστος χαρακτήρας και παράλληλα άριστος επαγγελματίας. Ο Αρης έχει κάνει μία σπουδαία μεταγραφή. 

Ο Μάγιο είναι θρύλος της Θέλτα και επί τέσσερα σερί χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα. Ηταν δική του απόφαση να φύγει από το Βίγκο, καθώς ήθελε να αλλάξει παραστάσεις, να πάρει εμπειρίες από άλλα Πρωταθλήματα και έτσι μαζί με τους ατζέντηδες του πήρε την απόφαση να φύγει και αυτή τη φορά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Άρη. Είναι ικανός τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι σπουδαίος παίκτης. Μαζεύει μπάλες στο κέντρο, είναι παίκτης συμμετοχικός και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής κι αυτό φάνηκε από το περσινό του πέρασμα στη Βραζιλία. Έχει όρεξη να δώσει και να προσφέρει πολλά στον Άρη», είπε χθες στο Metropolisο ρεπόρτερ της Θέλτα στην «AS», ΑμπρααμΜαρτίνεθ στη σκιαγράφηση του ποδοσφαιριστή.

Και πλέον το βάρος θα πέσει στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου ο Αρης χρειάζεται τουλάχιστον τρεις παίκτες στις θέσεις «6» και «8». Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι προχωρημένες οι επαφές με εσωτερικό μέσο ο οποίος αγωνίζεται στη Λατινική Αμερική και μάλιστα έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με την ομάδα η οποία έχει τα δικαιώματά του. Το ίδιο ισχύει και για τον έναν εκ των δύο αμυντικών χαφ οι οποίοι απασχολούν τους «κίτρινους». Ο προφανής στόχος είναι να «τελειώσουν» οι υποθέσεις έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε ότι αφορά τον Μπερνάρ Μενσά, ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αραβία αλλά οι απαιτήσεις του ξεπερνούν τα 1.5 εκατ. ευρώ οπότε η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη ειδικά από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και άλλες ομάδες με… βαρύτερα πορτοφόλια.

Πηγή: metrosport.gr