Σταμάτης Βούλγαρης: Κάθετα διέψευσε τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν στο κόστος των αγώνων της Εθνικής ομάδας στην OPAP Arena ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, μέσω ανάρτησης στα social media, όπου και ξεκαθάρισε την πραγματικότητα και τα αληθινά ποσά.

«Επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Το κόστος του κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για τη χρήση όλου του γηπέδου -που είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι το πιο όμορφο και το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα και βραβευμένο ως το στάδιο της χρονιάς για το 2022- ήταν 100.000€ όπως αναφέρει το… ρεπορτάζ σας.

Το ποσό αυτό επαναλαμβάνω αφορά τη χρήση όλου του γηπέδου. Η ΑΕΚ δε χρέωνε… 60.000€ μόνο για το parking, όπως κάποιοι άλλοι!

ΑΝ η Εθνική ήθελε και μπορούσε να βρει άλλο διαθέσιμο γήπεδο, θα μπορούσε να πάει να προπονηθεί εκεί, όπως συνέβη και άλλες φορές και να γλιτώσει τα επιπλέον έξοδα προπόνησης!

Τα κόστη για security, εστίαση, φιλοξενία - διαμονή Αξιωματούχων, μετακινήσεις, ιατρικά θέματα, προσωπικό, καθαρισμό, logistics κλπ, δεν μπορούν να χρεωθούν ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ και η ΕΠΟ δε θα τα γλιτώσει!!!

Είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά παιχνιδάκια στην πλάτη της ΑΕΚ, δε θα παίζει κανένας»,
έγραψε ο Σταμάτης Βούλγαρης.