Άρης: Το σενάριο πώλησης του Μανού Γκαρθία δεν «έσβησε» ποτέ και η αλήθεια είναι ότι εφόσον επιτευχθεί το deal του Άρη με τη Βαγιαδολίδ για την αγορά του Μόντσου, αυτομάτως θα αυξηθούν και οι πιθανότητες παραχώρησης του Μανού.

Η Σπόρτιγκ Χιχόν είναι μια από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ως εκκρεμότητα κι ένα ποσό από την αγορά των δικαιωμάτων του πριν από δύο χρόνια. Εν τέλει, το ζήτημα του Μανού Γκαρθία προβλέπεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα αναλόγως της εξέλιξης και των υπολοίπων μεταγραφικών υποθέσεων.

Δεδομένης της συμφωνίας για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και της σχετικής κοινοποίησης της ΠΑΕ Άρης, απομένει μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την απόκτηση του Ούγκο Μάγιο για να ακολουθήσει και το φιξάρισμα των λεπτομερειών για την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, αυτό προβλέπεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ούτως ώστε να είναι όλοι διαθέσιμοι στην επανέναρξη των προπονήσεων μετά την Ολλανδία.

Πηγή: metrosport.gr