Δεν είναι η ΑΕΚ αυτή η ομάδα ή, τουλάχιστον, δεν είναι μόνο αυτή όπως γράφουν το τελευταίο διάστημα τα Μέσα. Γιατί όντως οι Κιτρινόμαυροι, από τη εποχή τής παρουσίας τού Δημήτρη Μελισσανίδη στην προεδρία της ΠΑΕ, είχαν επαφές μαζί του.

Μια πολύ-πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία διακινείται στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, καθώς είναι σαφές ότι οι Πράσινοι έχουν καθυστερήσει λίγο για να κάνουν τις μεταγραφικες τους κινήσεις αλλά δεδομένα αυτές θα γίνουν.

Σε μια εποχή, μάλιστα, που υπάρχει καινούργιος προπονητής στην άκρη του πάγκου, ο Ντιέγκο Αλόνσο, και μοιραία η διοίκηση θέλει να του προσφέρει λύσεις για να κάνει με τον καλύτερο τρόπο το έργο του στο κλαμπ.

Ήδη η ομάδα έχει κάνει δικούς της τους Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς, αλλά είναι σαφές ότι χρειάζεται βάθος στο ρόστερ της. Την ίδια στιγμή που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα των πωλήσεων, καθώς ειδικά στα χαφ τόσο ο Τσέριν όσο και ο Τσοκάι απασχολούν ομάδες του εξωτερικού.

Με αποτέλεσμα το όνομα του Χουάνγκ Ινμπεόμ να συνδεθεί (και) με τους Πράσινους, καθώς δεν μπορούσε να αποκλείσουμε ακόμα και να θεωρηθεί επιτακτική η ανάγκη ενός ακόμα χαφ.

Βέβαια, θα υποστηρίξει κάποιος ότι με το market value του παίκτη να έχει εκτοξευτεί στα 8,5 εκατ. ευρώ και το Ερυθρό Αστέρα να δίνει 5,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβρη τού 2023 (είχε market value στα 6 εκατ.), θα χρειάζονται πολλά περισσότερα χρήματα για να πωληθεί τώρα. Αυτό, ναι, όντως, ισχύει. Αλλά σε αυτή την εξίσωση πρέπει να βάλουμε και την πρόθεση του ίδιου τού παίκτη να φύγει από τη Σερβία!

Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν ότι ο Χουάνγκ μπορεί να είναι μεγάλος παίκτης, αξίας, αλλά είναι ευσταθής ως προσωπικότητα και, λίγο-πολύ, όπου κι αν πήγε την επόμενη σεζόν ήθελε να αποχωρήσει. Και το κατάφερνε! Μπορεί να το κάνει ξανά, τώρα, για να έρθει στον Παναθηναϊκό, έστω με τη μορφή δανεισμού και κάποιο loan fee από τους Πράσινους;

Αυτό είναι λίγο νωρίς για να το πούμε, αφενός για να δούμε και ποια θα είναι η σύνθεση στα χαφ των Πράσινων τελικά, αφετέρου γιατί μπορεί ο Χουανγκ να έχει ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα, αλλά το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στη Γερμανία! Αυτό που δεν είναι νωρίς για να πούμε είναι ότι υπάρχει κι άλλος πρώην παίκτης τού Ολυμπιακού που συζητιέται στον Παναθηναϊκό αυτό το διάστημα. Δεν είναι ακόμα ώρα για να διαρρεύσει το όνομά του. Αλλά σύντομα μπορεί να έχει προχωρήσει περισσότερο το πράγμα...