ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκληρώνει τις επόμενες ώρες τη μεταγραφή του Φιόντορ Τσάλοφ και όπως αποκαλύπτεται ο Ιβάν Σαββίδης είχε ρόλο... κλειδί στην υπόθεση, μιας και αρχικά συνομίλησε με τον ίδιο τον παίκτη πείθοντάς τον να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να συνεχίσει στην Τούμπα.

Η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη όμως δεν σταματάει εκεί μιας και όπως αποκαλύπτει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ ώστε να "ξεκλειδώσει" τα ζητήματα τα οποία υπήρχαν και να ολοκληρωθεί το deal.

«Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Γκίνερ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, τον δισεκατομμυριούχο, Ιβάν Σαββίδη, για το θέμα Τσάλοβ. Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του παίκτη στην Ελλάδα.

Ο Γκίνερ άναψε το πράσινο φως για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και σήμερα ο παίκτης συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ. Κατά την διάρκεια της ημέρας, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της ρήτρας και τις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα, θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον ρόλο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο deal.