«Είναι ένα από τα δυνατά ταλέντα της Μάντσεστερ. Και εμάς που ασχολούμαστε μόνο με αυτή την ομάδα μας έκανε έκπληξη αυτή η εξέλιξη. Παρακολουθώ τις ακαδημίες της Μάντσεστερ και ήταν όντως από τα καλά ταλέντα, γι' αυτό και έπαιζε πάντα ένα χρόνο πάνω από την ηλικία του. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια κάνει προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κουβαλάει την μπάλα έξω από την περιοχή και έχουμε την απορία γιατί αποχώρησε αφού δεν έχει εκεί καλό πιτσιρικά παίκτη. Αυτό το πρόβλημα έχει ο Τεν Χααγκ, δεν ελέγχει καλά τις Ακαδημίες, μας έχει τρελάνει με τις μεταγραφές. Το θέμα είναι να φτιάξει μία ομάδα για να μπολιάσει τους νεαρούς. 

Πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει ο ΠΑΟΚ. Είναι «σατανάς», έχει κρύο αίμα και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Το θέμα, ξαναλέω, είναι να τον βοηθήσει ο ΠΑΟΚ. Είναι καθαρό οκτάρι, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, είναι «μάγος» με την μπάλα. 

Μπορεί να τον κλείσουν τρεις και να περάσει την μπάλα. Έναν πιτσιρικά που είναι καλός τον βάζεις να παίξει. Το παιδί επέλεξε να πάει στην Ευρώπη και σε όποια διοργάνωση και να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ θα είναι καλό για το παιδί. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει από αυτόν τον παίκτη».

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι κοντινό το στυλ του με του Κωνσταντέλια, είναι γλυκό το ποδόσφαιρό του. Έχει αυτό το παιχνίδι, κρατάει την μπάλα χωρίς, όμως, να είναι φλύαρος. Μπορεί να είναι μήνυμα ότι θα πουλήσουν τον Κωνσταντέλια. Αν παίξουν μαζί, γιατί είναι προπονημένο το παιδί και μπορεί να αγωνιστεί κατευθείαν, θα μπορεί να κάνει και καλό δίδυμο και να βοηθηθούν από αυτό οι επιθετικοί».