Το τρίτο του και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία έδωσε την Τρίτη (30/7) ο Άρης, κερδίζοντας με 2-1 την Μπρέντα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν πολύ καλή στο πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκε με 2-0, ενώ εξαιρετικός και κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης με γκολ και ασίστ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τους Θεσσαλονικείς έκανε ένα ολιγόλεπτο ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Ντιαντί.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 στο 17’, καθώς ο Κόστορζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Σίστο στο 21’ να κάνει το σουτ από το όριο της περιοχής, για να κοντράρει η μπάλα και ο Μπιέλιτσα απέκρουσε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πάρντο έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Ζαμόρα άφησε την μπάλα να περάσει και με ωραίο πλασέ ο Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ.

Στο 40’ από σκόρερ έγινε πασέρ ο Φετφατζίδης, κάνοντας σπουδαία κούρσα πίσω από τη σέντρα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ζαμόρα, ο οποίος έγραψε το 0-2 με πλασέ από πλάγια δεξιά.

Στην τελευταία σημαντική φάση του α’ ημιχρόνου, στο 45’+2 συγκεκριμένα, ο Κουέστα έδειξε τα αντανακλαστικά του σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Μπρέντα μείωσε με κεφαλιά του Όμαρσον στο 46’.

Στο 53’ ο Ρόουζ μετά τη σέντρα του Σίστο δεν μπόρεσε με τη σειρά του να χριστεί σκόρερ και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-3, με το ρυθμό να πέφτει πολύ από εκεί και πέρα και με τον Άρη να παίρνει τελικά την πρώτη του φετινή φιλική νίκη.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Ρόουζ, Μπράμπετς, Βέλεθ (79’ Πάβιτσιτς), Μοντόγια, Ζουλ (87’ Ντιαντί), Πάρντο (87’ Παναγίδης), Φετφατζίδης (61’ Σαβέριο), Σίστο (79’ Φατόρε), Μανού Γκαρθία (55’ Σουλεϊμάνοφ), Ζαμόρα (79’ Μορόν).