Για το πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο τόσο για την 11άδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ όσο και για την διαχείριση του Τέτε, μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Oι δύο αλλαγές θα έχουν να κάνουν με τις απουσίες των Σένκεφελντ και Βιλένα, με τον Ίνγκασον να είναι ο παρτενέρ του Γεντβάι, ενώ ο Τσέριν είναι φαβορί σε σχέση με τον Μαξίμοβιτς, για το αρχικό σχήμα. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η Μπότεφ είναι μια κανονική ομάδα, αλλά όχι που τρομάζει τον Παναθηναϊκό οποίος αν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Αυτή η ίωση έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στο μυαλό του Αλόνσο. Ο Τετέ είναι στην αποστολή και θα διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να είναι στο αρχικό σχήμα. Θα ήταν και λίγο ρίσκο. Αν το επιβάλλουν οι συνθήκες, θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι μια από τις πρώτες αλλαγές. Η ευρωπαϊκή ζωή του Παναθηναϊκού δεν τελειώνει την Πέμπτη, ακολουθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε θέλει να βάλει τον Τετέ σιγά σιγά στην εξίσωση», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η βουλγάρικη ομάδα θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα ειδικά στο ξεκίνημα αλλά δύσκολα θα πάρει ρίσκα στη συνέχεια, με το «τριφύλλι» να προσπαθεί να κυριαρχήσει με τον τρόπο παιχνιδιού του και να πάρει τη νίκη, χωρίς να περιμένει στο μισό γήπεδο.

Μιλώντας για τα μεταγραφικά, ο Αθανασίου επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός κοίταξε προ καιρού την περίπτωση του Ζότα αλλά μετά αποσύρθηκε, αφού ο παίκτης ήθελε να πάει σε ένα «μεγάλο» πρωτάθλημα.

Ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να πάρουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και έναν κεντρικό χαφ, συγκεκριμένα ένα οκτάρι με δημιουργικά στοιχεία.

Ακούστε το ηχητικό: