ΠΑΟΚ: Ούτε Μάριν, ούτε Μίσιτς παίζουν πλέον για την θέση του αμυντικού/κεντρικού χαφ. Καρατσεκαρισμένο αυτό, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, είτε για τον Ρουμάνο, ούτε για τον Κροάτη μέσο στον "δικέφαλο". "Καμένες" πλέον οι υποθέσεις και των δυο στην Τούμπα. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου υπήρχε, επανήλθε και ξανα-υπάρχει ο Μειτέ. Αυτόν θέλει ο Πρωταθληματικός κόουτς, μίλησε και πρόσφατα μαζί του, μπήκε ο Αύγουστος έριξε από την πλευρά του  τις απαιτήσεις του αρκετά κάτω από τα 1.800.000 τον χρόνο που ζητούσε αρχικά (φέρεται να έπεσε κάτω κι από το 1.400.000 net τον χρόνο) και πλέον ο Ιβοριανός περιμένει την... ανταπόκριση από τους ψυχραμένους/στραβωμένους μαζί του Σαββίδη και Γκοντσάρεβα. Δεν παίζει όμως, μόνος του ο Μειτε αφού υπάρχει κι άλλος μέσος, που δεν έχει γραφτεί το όνομά του, την οποία περίπτωσή του έχουν προχωρήσει και είναι επιλογή του τμήματος σκάουτινγκ. Μένει να δούμε στο τέλος ποιος θα είναι ο εκλεκτός από τους δυο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είναι γνωστή η... λατρεμένη του συνήθεια για  μεταγραφές στην εκπνοή του Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη. Και μιλάμε συνήθως για μεταγραφικές βόμβες. Για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι κάπως έτσι προέκυψε ο δανεισμός του Ντανιέλ Ποντένσε από την Γούλβς. Παρότι ο Πορτογάλος εξτρέμ έκλεισε/επέστρεψε 4 Σεπτεμβρίου του 2023, δουλευόταν περίπου δυο μήνες, είχε κάνει και το σχετικό ταξίδι τον (περσινό) Ιούλιο στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν είναι... τυχαίο, έχει ομοιότητες με την υπόθεση που μάθαμε και θα ... μισοαποκαλύψουμε. Θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να πει ότι ο εν λόγω άσος  μπορεί να εξελιχθεί και σε ... Ποντένσε Νο 2, παρότι από πλευράς θέσεων δεν έχουν καμία σχέση. Για να μη το κουράσω άλλο περνάω κατευθείαν στην πληροφορία που έφτασε στα... χέρια μας, την ώρα που έπαιζε ο ΠΑΟ με την Μπότεφ.

Και προέρχεται από πολύ αξιόπιστη πηγή της ελληνο-αγγλικής πιάτσας agents. Σύμφωνα με αυτή ,λοιπόν, όχι όμως,  πριν από τις 31 Αυγούστου ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότατα  θα προσθέσει στο ρόστερ του (λογικά ως δανεικό) - "θα ανακοινώσει" μας μεταφέρθηκε για την ακρίβεια - ένα πολύ δυνατό και πολύ γνωστό όνομα (και στους Ολυμπιακούς). Διεθνή Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή, με πολύ υψηλή χρηματιστηριακή αξία (plus 20.000.000 ευρώ), ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται σε θέση που οι Κυπελλούχοι Ευρώπης δεν έχουν ανάγκη/προτεραιότητα( από την μέση και πίσω), τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Προφανώς και για να γίνει τότε, δουλεύεται από τώρα αφού υπάρχουν ιδιαιτερότητες, είναι λίγο... περίπλοκο, χρειάζεται χρόνο και κάποιες αποφάσεις  ή καραμπόλες που βρίσκονται... μπροστά ακόμη !! Περισσότερα δεν μπορούμε και δεν κάνει να πούμε. Η μοναδική βοήθεια είναι πως πρόκειται για παίκτη που είχε βρεθεί στην ίδια ομάδα πριν χρόνια με τον Ποντένσε, ήταν συμπαίκτες δηλαδή για λιγότερο πάντως από 2 σεζόν!!!