O ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Βάνια Ντρκούσιτς, ωστόσο σερβικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Σλοβένος στόπερ θα παίξει στη σεζόν 2024-25 στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nogomania», ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα δοθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία σκοπεύει να αγοράσει τον παίκτη από τη Σότσι.

«Η Σότσι, παρότι υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, επιμένει στην αποζημίωση και έχει ήδη απορρίψει πολλούς συλλόγους. Ωστόσο, δεν αρνήθηκε τον ρωσικό κολοσσό Ζενίτ, ο οποίος, όπως μάθαμε, βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βάνια Ντρκούσιτς θα αγωνίζεται ήδη στη Ζενίτ τη νέα σεζόν, η οποία καλύπτεται καλά σε αμυντικές θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα παίζει δανεικός στην Crvena zvezda, η οποία ήθελε τον παίκτη πέρυσι, αλλά η Σότσι δεν ήθελε να τον πουλήσει.

Αυτή τη φορά ο Ερυθρός Αστέρας έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, χάρη στη Ζενίτ, με την οποία η πρωταθλήτρια Σερβίας συνεργάζεται πολύ καλά. Στη Ζενίτ αγωνίζεται και ο Σέρβος αμυντικός Στραχίνια Εράκοβιτς, ο οποίος μετακόμισε στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Ιούλιο», αναφέρεται στο δημοσίευμα.