ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ: Η πληροφορία είναι γκαραντί και... διασταυρωμένη από δυο και τρεις πλευρές. Η πλευρά του διεθνή Κρητικού αριστεροπόδαρου στόπερ ήρθε ήδη σε συμφωνία με Σαββίδη και Γκοντσάρεβα (ιδιοκτησία/διοίκηση αντίστοιχα) να φύγει με μεταγραφή στο τέλος Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου!! Όταν δηλαδή θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά προκριματικά (ουσιαστικά μετά τα play off) κι ανεξάρτητα από το σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση (στην φάση των ομίλων) θα παίξουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας!!!

Και όταν λέω τα... μίλησαν και τα συμφώνησαν οι Κουλιεράκης/Τουντούρης με τον ΠΑΟΚ εννοώ πως είναι επίσημο, με συγκεκριμένα ποσά (ακούγεται για μίνιμουμ 10.500.000 ευρώ το φιξ transfer fee και 1,5 ως 2,5 εκατ. σε bonus) για δυο συγκεκριμένες ομάδες. Η μία είναι όντως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία βέβαια περιμένει πρώτα να κάνει μια πώληση. 

Η άλλη όμως ( και δεν αναφέρομαι στην Στουτγκάρδη που γράφεται), η οποία βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον Κουλιεράκη, επίσης top ξένου πρωταθλήματος, δεν έχει... ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πιθανότατα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αριστεροπόδαρου στόπερ!! 

Επαναλαμβάνω με τα τωρινά δεδομένα: ο Κουλιεράκης με τα την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ τον Αύγουστο φεύγει με... υπερήφανη πώληση, σε ομάδα που έχει ήδη βρεθεί!!!