Πολύ καλός ήταν ο Ολυμπιακός στο φιλικό 1-1 με τη Ρόμα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στη νοοτροπία των παικτών του.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε σχετικά: «Σήμερα σταθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία των παικτών. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Έχουμε ακόμα 15 ημέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία, παρόλο που σταθήκαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, είχαμε νοοτροπία νικητή».

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ μίλησε και για τους πέντε της Κ19 (Μουζακίτης, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μπακούλας, Κωστούλας), δείχνοντας ότι το σκέφτεται αρκετά να τους κρατήσει όλους στο ρόστερ.

«Δεν έχει σημασία αν είναι νέοι ή πιο παλιοί. Είναι παίκτες τοπ ομάδας. Έχει σημασία ότι έχουν κερδίσει το Youth League. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς θα τους δώσουμε την ευκαιρία για να μπορούν να σταθούν επάξια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής.

Τέλος, για την εικόνα της ομάδας του σε αυτό το διήμερο των αγώνων με Τερνάνα και Ρόμα, σημείωσε: «Δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Με την Τερνάνα ξεκίνησε πολύ με ζέστη και μας κόστισε στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Στο σημερινό φιλικό σταθήκαμε πολύ καλά, παίξαμε πολύ καλά».