Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε φύγει και ποτέ, αλλά ο Αύγουστος αναμένεται να είναι καθοριστικός μήνας για την εξέλιξη της μεταγραφής. Όπως επιβεβαιώνει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική Record, το όνομα του Γάλλου χαφ βρίσκεται πολύ ψηλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Οι Πορτογάλοι αναγνωρίζουν, ότι ο παίκτης αποτελή διακαής πόθος του Ραζβάν Λουτσέσκου, γι'αυτό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένει τόσο φανατικά για την απόκτησή του. Βλέπετε ο 30χρονος χαφ ήταν από τους καταλυτικούς παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, κατά την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός, παίζοντας συνολικά 42 ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Βέβαια η ιστορία είχε μια τροπή που έδειχνε μια ψυχρασία το προηγούμενο διάστημα. Η στάση του Μεϊτέ είχε προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό εντός του Δικεφάλου και αρκετοί ήτανε εκείνοι που έμοιαζαν αρνητικοί στο να γίνει δεκτό το «άνοιγμα» που επιχειρούσε η πλευρά του Μεϊτέ. Καθοριστική όμως ήταν η άποψη του Ρουμάνου τεχνικού προκειμένου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσουν με τη Μπενφίκα για να οριστικοποιήσουν τη μεταξύ τους συμφωνία. Πηγές αναφέρουν, ότι πλέον η ελληνική ομάδα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, κάτι που σημαίνει, ότι σύντομα ο Μεϊτέ θα επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα σύντομα...

Σκάει και άλλη μεταγραφή τον Αύγουστο;

Σε συνέντευξη που είχε δώσει σε ελληνικό Μέσο στα μέσα του Ιουλίου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε αποκαλύψει πως ήταν σε επαφή με τον Μεϊτέ, τονίζοντας παράλληλα, ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Γάλλο, χρειαζόταν τρεις μεταγραφές. Οι δύο έγιναν (Σορετίρε, Τσάλοφ). Περιμένει όμως τι θα προκύψει τον Αύγουστο, γιατί μπορούν αλλαγές στην Ευρώπη και παίκτες να μείνουν χωρίς σύλλογο. Υπογράμμισε δηλαδή, ότι μπορεί να βρεθεί ευκαιρία για απόκτηση παικτών σε θέσεις-κλειδιά για τον ΠΑΟΚ.