ΠΑΟΚ: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σαμπάμπ Αλ Αχλί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται ο Τροστ Εκόγνκ. Ο πορτογάλος προπονητής, Πάουλο Σόουζα, γνωρίζει τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ από τη συνύπαρξή τους στην ιταλική Σαλερνιτάνα.

Στην πατρίδα του Νιγηριανού στόπερ ασχολούνται έντονα με το μέλλον του, με την ιστοσελίδα «soccernet» να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο πρώην προπονητής της Σαλερνιτάνα, Πάουλο Μάνουελ Σόουζα, θέλει να φέρει τον αμυντικό των Super Eagles και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, στη νέα του ομάδα. Ο 53χρονος Πορτογάλος προπονητής συνεργάστηκε με τον αρχηγό των Super Eagles κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην ιταλική ομάδα, τη Σαλερνιτάνα, αν και για μόλις τέσσερις μήνες. Ο Σόουζα υπέγραψε πρόσφατα στην ομάδα των ΗΑΕ Pro League, Σαμπάμπ Αλ Αχλί με διετές συμβόλαιο και θέλει να φέρει τον Έκονγκ ως νέα μεταγραφή», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει: 

«Το Soccernet.ng ανέφερε νωρίτερα ότι ο 30χρονος έχει επίσης προσφορές από αρκετές ομάδες Σαουδική Αραβία και παραδέχτηκε ότι εξετάζει τις επιλογές του, ενώ επανέλαβε ότι είναι πολύ χαρούμενος με τον ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί τους την περασμένη σεζόν. Επιπλέον, η προοπτική να παίξει στο UEFA Champions League την ερχόμενη σεζόν μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Εκόνγκ», καταλήγει το δημοσίευμα από τη Νιγηρία.