Νίκος Παγκάκης: Για ξεκάθαρη αναβάθμιση στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη συμφωνία με τον Φίλιπ Μαξ.

«Η προσθήκη του Μαξ είναι αναβάθμιση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις και στοιχεία που δεν είχε ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει μεγάλη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Μαξ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Μίλησα με τον Γιάννη Αμανατίδη και μου είπε πως είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, ταχυδυναμικός, που συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι της ομάδας του και έχει πολύ καλή σέντρα. Στην Ολλανδία έπαιζε όλη την πτέρυγα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει γκολ και ασίστ στην καριέρα του.

Θα ακολουθήσει η προσθήκη του εξτρέμ, όταν ο Παναθηναϊκός βρει τον κατάλληλο παίκτη. Έχει κλείσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και έχει φανεί πως η ομάδα κάνει επιλεκτικές κινήσεις και χωρίς να βιάζεται»

Για το ενδιαφέρον για Σπόραρ: «… αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και θα πρέπει να προκύψει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη για να παραχωρηθεί. Αν παραχωρηθεί…», είπε ο Νίκος Παγκάκης