Μια περίπτωση σέντερ μπακ με ενδιαφέρον έχει βρεθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς το όνομα του Μίλος Βελίκοβιτς συνδέθηκε με τους Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες.

Ο 28χρονος άσος έχει ξεχωριστή καριέρα μέχρι στιγμής, με θητεία στις ακαδημίες τής Βασιλείας και της Τότεναμ, αλλά και παρουσία στις Τσάρλτον και Μίντλεσμπρο στην Αγγλία πριν φύγει για τη Βέρντερ Βρέμης τον χειμώνα του 2016.

Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας τής Σερβίας, παίζει μόνο ως στόπερ και έχει market value στα 3,5 εκατ. ευρώ (παλαιότερα η αξία του είχε σκαρφαλώσει στα 4,5 εκατ. ευρώ), ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να κάνει τη διαφορά σε μια αμυντική γραμμή που ναι μεν έχει αθλητικότητα, εμπειρία, αγωνιστικότητα, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον αντι-Κάρμο που έψαχνε; Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη γερμανία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το θέμα.

"Σοβαρός, δυναμικός, για ροτέισον στον Ολυμπιακό - Δίδυμο με Ρέτσο - Δεν έχει την αρχοντιά του Κάρμο"

"Σοβαρός στόπερ, δυναμικός, με καλή καριέρα στην εθνική Σερβίας. Από τις περιπτώσεις που και στη Βέρντερ ήταν σταθερός, αν και συνήθως παίζουν με τριάδα εκεί - Δεν ξέρω αν θα βολέψει σε 4άδα. Κοντά στη δική μας νοοτροπία, όχι για να κάνει διαφορά αλλά για το ροτέισον. Έμπειρος και σοβαρός αμυντικός", σχολίασε αρχικά ο Α. Ζαχαράκης.

Ο Ολυμπιακός, δυνητικά, ψάχνει για τον αντι-Κάρμο στην 11άδα του - Μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος ο Βελίκοβιτς;

"Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, κοντρολαρισμένος αν και δεν είναι πολύ άνετος με την μπάλα. Όπως δεν είναι και πολύ γρήγορος. Με δεδομένο ότι χρειάζεται κάποιον ταχύ στόπερ κοντά του, ο Ρέτσος θα μπορούσε να το καλύψει αυτό. Δεν είναι επιπεδου Κάρμο, είναι πολύ πιο κάτω. Δεν έχει αυτό το αρχοντικό του Κάρμο".