Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικώς στην επικείμενη μεταγραφή του Φίλιπ Μαξ, κάνοντας μια ανάλυση του αγωνιστικού προφίλ του Γερμανού μπακ. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ισορροπία που έχει ως παίκτης σε άμυνα και επίθεση, αλλά και στο γεγονός πως στην καριέρα του έχει μετρήσει πολλές ασίστ, βοηθώντας σημαντικά το επιθετικό κομμάτι της εκάστοτε ομάδας του: «Θα αναβαθμίσει ποιοτικά τον Παναθηναϊκό, έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Μλαντένοβιτς. Έχει πολλά καλά τακτικά σημεία, είναι μια ορθολογική επιλογή η απόκτησή του».


Στη συνέχεια μίλησε και για τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν είναι άλλος από την απόκτηση αριστερού εξτρέμ. Όπως ξεκαθάρισε, το θέμα μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, καθώς γίνονται προσπάθειες για κάτι καλό στη συγκεκριμένη θέση, επιπέδου υψηλού, όπως οι έως τώρα μεταγραφές.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Πέμπτη (08/08, 21:00) με αντίπαλο τον Άγιαξ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: