Ευκαιρία για νέες δοκιμές είχε ο Άκης Μάντζιος στο φιλικό του Άρη με την Ελμπασάνι το βράδυ της Τρίτης (6/8) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους «κίτρινους» να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 με την αλβανική ομάδα.

Ήταν αρκετά μέτρια, πάντως, η απόδοση των Θεσσαλονικέων, για τους οποίους έκαναν το ντεμπούτο τους ο Ούγκο Μάγιο και ο Μόντσου, και προφανώς η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται επιτακτική.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στο 7’ ο Μάγιο έκανε το δυνατό σουτ εντός περιοχής κι έφυγε άουτ η μπάλα, για να γίνει το 0-1 στο 18’ και με σκόρερ τον Γκρέκα από τη μικρή περιοχή, βρίσκοντας δίχτυα με το γόνατο.

Στο 30’ ο Ζαμόρα πλάσαρε άστοχα από καλή θέση μετά την πάσα του Μάγιο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάρντο έκανε το σουτ κι έδιωξε σε κόρνερ ο Τοτόσι.

Στο 38’ ο Κυριαζής αντέδρασε εντυπωσιακά σε πολύ δυνατό σουτ του Γκόμεζ διώχνοντας σε κόρνερ, με τον Τοτόσι στο 49’ να αποκρούει το σουτ του Σουλεϊμάνοφ.

Κύλησε, εν συνεχεία, πολλή ώρα χωρίς κάτι σημαντικό, με μια κεφαλιά του Σεβαστίδη στο 83’ να εξουδετερώνεται από τον Τοτόσι.

Στο 85’ ο Μορόν απείλησε για το 1-1, σουτάροντας άστοχα από το ύψος του πέναλτι, για να ισοφαρίσει τελικά ο Σαβέριο με γυριστό στο 90’+6 και ο Άρης απέφυγε τη φιλική ήττα.

AΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κυριαζής, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Παναγίδης, Πάρντο, Μοντόγια, Φετφατζίδης, Μανού Γκαρθία, Ντιαντί, Ζαμόρα.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Ρόουζ, Φατόρε, Ζουλ, Σαβέριο, Πάβιτσιτς, Μορόν, Μόντσου, Σουλεϊμάνοφ, Σεβαστίδης. Καραμανλής.