Χαμσά Γιουνές: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τυνήσιος επιθετικός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με τη Μάλμε και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Για τον κουμπάρο του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει, ωστόσο πρέπει να προσέξει διότι η Μάλμε είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ίσως της ίδιας δυναμικότητας αυτήν τη στιγμή με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, στον Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ αρέσουν τα δύσκολα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση».

Για τη δεύτερη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε: «Όταν μια ομάδα πετυχαίνει δύο γκολ εκτός έδρας αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σκοράρει και στην έδρα της. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη νίκη και την πρόκριση. Επιπλέον, ο Τάισον είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπόρεσε να σκοράρει. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει γκολ ένας έμπειρος παίκτης να πετυχαίνει γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες». 

Για τον Ταρίκ Τισουντάλι και τον Φέντορ Τσάλοφ: «Δεν γνωρίζω τους παίκτες. Δεν θυμάμαι να έχω παίξει απέναντι στον Τισουντάλι σε αναμέτρηση Τυνησίας-Μαρόκου. Ωστόσο, ξέρω πως ο Λουτσέσκου ψάχνει πολύ τους παίκτες πριν αποφασίσει. Γι' αυτό πιστεύω ότι και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ»

Για το τι κρατάει από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη: «Έρχομαι συχνά στη Θεσσαλονίκη και κρατάω επαφή με πολλούς παίκτες από τον Άρη. Επιπλέον, έρχομαι λόγω του κουμπάρου μου Ραζβάν», είπε ο Χαμσά Γιουνές.