ΠΑΟΚ: Με την έλευση στο ρόστερ των Τισουντάλι και Τσαλόφ, φαίνεται πως δημιουργούνται οι συνθήκες για την αποχώρηση του Αλί Σαμάτα από τον ΠΑΟΚ, απόφαση που ουσιαστικά πάρθηκε πριν καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν, αλλά ακόμα και τώρα αναζητείται η φόρμουλα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Αφρικανός σέντερ φορ είναι ο τρίτος (τέταρτος αν βάλουμε και τον Τισουντάλι στην εξίσωση) στην ιεραρχία των κεντρικών επιθετικών και ο Δικέφαλος ασφαλώς θέλει να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιο του, που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και ήδη η πλευρά του έχει κάνει τις κινήσεις της για να βρει τον επόμενο σταθμο της πορειας του.

Μπορεί να υπάρχει θέληση για να τον δώσει ο ΠΑΟΚ τον Σαμάτα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά ή ακόμα και τον δανεισμό του 31χρονου φορ. ούτε από τη Σαουδική Αραβία αλλά ούτε και από την Κύπρο, βάσει του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Ομόνοιας.

Σε κάθε περίπτωση, στην Τούμπα υπάρχει η αίσθηση πως αργά ή γρήγορα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Αλί Σαμάτα θα αποτελέσει παρελθόν, από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να μείνει πάνω στο συμβόλαιό του.

Πηγή: sfina.gr