Μπορεί το μυαλό της ΑΕΚ να είναι στη ρεβάνς με τη Νόα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την ήττα με 3-1 στην Αρμενία, αλλά υπάρχει και η ενίσχυση. Βλέπετε τα προβλήματα της Ένωσης τη βάζουν σε περιπέτειες και απειλούν την ευρωπαϊκή της παρουσία. Πριν το αποτέλεσμα στο Ερεβάν, οι «κιτρόμαυροι» πήγαιναν για δύο μεταγραφές, δηλαδή αριστερού μπακ και φορ. Τα αμυντικά κενά των προηγούμενων ετών παραμένουν και έτσι τα δεδομένα αλλάζουν.

Εξάλλου η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού είδε δύο σημαντικές μονάδες στα σχέδια του Αλμέιδα να βγαίνουν νοκ άουτ για δύο μήνες, λόγω τραυματισμών. Ο λόγος για τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γενς Γιόνσον, δύο πολύ σοβαρά χτυπήματα, τα οποία διαμορφώνουν άλλα πλάνα.

«1+3 Μεταγραφές» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα «LiveSport», το ρεπορτάζ της οποίας αναφέρει, ότι σίγουρα θα έρθει αριστερός μπακ, ενώ υπάρχουν σκέψεις για χαφ, στόπερ και έμπειρο γκολκίπερ. Όσον αφορά την επίθεση υπάρχουν λύσεις και στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα υπάρχει σιγουριά για αγωνιστική βελτίωση, που θα φέρει την πρόκριση.

Δυσκολία στα αριστερά

Στο αριστερό άκρο της άμυνας η ΑΕΚ διαθέτει στο ρόστερ της δύο ποδοσφαιριστές, τον έμπειρο Χατζισαφί και τον φέρελπι Πήλιο. Ο Αλμέιδα όμως στο παιχνίδι με τη Νόα χρησιμοποίησε τον Κάλενς, ο οποίος είχε αγωνιστεί αντί του Ρότα στα δεξιά στη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ'Εσκάλδες. Το μήνυμα του Αργεντινού ήταν σαφές...

Αλλά εδώ και πολύ καιρό, η ΑΕΚ δυσκολεύεται να βρει αριστερό μπακ και να κάνει αναβάθμιση στην άμυνά της, μετά την θωράκιση του δεξιού άκρου με Οντουμπάτζο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η περίπτωση που έχει προταθεί δεν ενθουσιάζει τον «Πελάδο».