ΠΑΟΚ: Νέο μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Βρετανία, εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον τον αριστερό εξτρέμ της Μπλάκμπερν, Άρνορ Σίγκουρντσον.

Σύμφωνα με το "Football League World", οι Πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Ισλανδό ποδοσφαιριστή, οποίος την περασμένη σεζόν σημειώσει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο εξτρέμ της Μπλάκμπερν Ρόβερς, Άρνορ Σίγκουρντσον, προσελκύει το μεταγραφικό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και την αντίπαλη ομάδα του Πρωταθλήματος QPR – αλλά η ελληνική ομάδα -λέγεται- ότι οδηγεί την κούρσα για την υπογραφή του.

Ο δημοσιογράφος, Άλαν Νίξον, ανέφερε μέσω του Patreon (σ.σ.: Διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου) του ότι ο Ισλανδός διεθνής Sigurdsson βρίσκεται σε μια λίστα πιθανών επιλογών για την QPR του Μάρτι Σιφουέντες, αλλά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει πρόταση για τον 25χρονο. Ωστόσο, η ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναζητά μια συμφωνία δανεισμού, αντί για μια μόνιμη, η οποία φέρεται να μην είναι ιδανική για τη Μπλάκμπερν», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Η Μπλάκμπερν θα μπορούσε να αφήσει τον διεθνή με 33 συμμετοχές να φύγει αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα ελευθερώσει μια θέση για μια ακόμη αλλοδαπή υπογραφή στην ομάδα της, την οποία θέλει να χρησιμοποιήσει ο John Eustace. Η αποχώρηση του Σίγκουρντσον θα απελευθέρωσε χώρο στην ομάδα της Μπλάκμπερν για να φέρει τον Ζερμέν, οπότε η Μπλάκμπερν θα μπορούσε κάλλιστα να ελπίζει ότι ο Ισλανδός εξτρέμ θα αποχωρήσει στο εγγύς μέλλον. 

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πρόθυμος να κανονίσει μια συμφωνία για τον 25χρονο. Ωστόσο, ο ελληνικός κολοσσός προς το παρόν προτιμά μια κίνηση δανεισμού, κάτι που δεν είναι ιδανικό και η Μπλάκμπερν ελπίζει ότι θα λάβει προσφορά μεταγραφής για αυτόν».

Πηγή: metrosport.gr