Στη ρεβάνς με τη Νόα είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχουν παγώσει οι μεταγραφές. Το αντίθετο ισχύει, καθώς μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Προτεραιότητα στην Ένωση είναι η απόκτηση αριστερού μπακ και ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους, αλλά δεν είναι ψηλά στη λίστα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού προτάθηκε σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (όπως διαβάσατε στο Sportdog.gr), είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο επί Μελισσανίδη, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του.

Ούτε τώρα ωστόσο φαίνεται πως θα προχωρήσει, καθώς Νο1 στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», είναι ο Ντομαγκόι Μπράνταριτς!

Ο 24χρονος αριστερός μπακ - με επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και αξία 5 εκατομμύρια ευρώ, ανήκει στη Σαλερνιτάνα που υποβιβάστηκε στη Serie B και η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόξτησή του.

Ο Μπράνταριτς είχε πάει στην Ιταλία με μεταγραφή 5.5 εκατ. από τη Λιλ, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Χάιντουκ έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ! Ο νεαρός μπακ ανήκει μάλιστα και σε μεγάλο μανατζερικό γραφείο και είναι ομόσταυλος με Μεντιλίμπαρ και Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ατζέντης του είναι ο Κόντρο.