Επιμονή και... υπομονή από τον Άρη για την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να θέλουν να αποσπάσουν το ''ναι'' του 28χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 28χρονος αγωνίστηκε στη La Liga με τη φανέλα της Λας Πάλμας η οποία στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου του κατέθεσε πρόταση για την παραμονή του στην ομάδα αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική, με τον ίδιο να είναι ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα στην οποία ήταν από το 2011.

Στην καριέρα του, ο Ελ Χανταντί έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Europa League, 1 UEFA Super Cup, 3 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 1 Διηπειρωτικό (2015).

Σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πασέρ στο UEFA Youth League το οποίο κατέκτησε, πρώτος σκόρερ στο Copa Del Rey της σεζόν 2015-16 αλλά και μέλος της κορυφαίας 11αδας στο Europa League της σεζόν 2019-20.