Κι ενώ στον Ολυμπιακό ευελπιστούν ότι σύντομα θα τελειώσει θετικά η υπόθεση Ντάνιελ Ποντένσε, στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Ζότα Σίλβα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ως γνωστόν ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν ότι μόνο σίγουρη θέση δεν έχει στα πλάνα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ φέρεται να είναι θετικός για την απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, πέρα από αυτής του Ραμόν Σόσα, συνεπώς εφόσον αυτό συμβεί ο Ζότα Σίλβα θα περισσεύει στο ρόστερ και θα είναι εφικτό να μετακινηθεί στον Πειραιά ως δανεικός.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο πρώην άσος της Γκιμαράες θα μπορεί να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» μόνο αν δεν αγωνιστεί με τη Φόρεστ στο ματς της πρεμιέρας της Premier League με την Μπόρνμουθ.

Έχει ήδη αγωνιστεί με την Γκιμαράες στα προκριματικά του Conference League στην αναμέτρηση με τη Φλοριάνα και αν τον χρησιμοποιήσει ο Εσπίριτο Σάντο ενάντια στην Μπόρνμουθ, αυτόματα θα βγει εκτός πλάνων του Ολυμπιακού, καθώς δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει και με τη φανέλα μιας τρίτης ομάδας μέσα στην ίδια σεζόν.