Το θέμα λοιπόν πλέον είναι ποιά θα είναι η συνέχεια. Τι πρέπει να περιμένει κανείς. Αυτή τη στιγμή αριθμός παικτών που θα αποκτήσει από δω και στο εξής ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να δοθεί με ακρίβεια. Και οι λόγοι είναι προφανείς. Εκτός από τις αφίξεις, επίκεινται και αποχωρήσεις.

Ο Πεπ Μπιέλ αποχώρησε για το MLS και την Σάρλοτ, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι ο μόνος. Και φυσικά υπάρχει η λίστα των παικτών που είναι εκτός πλάνων και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν ομάδες να τους αποκτήσουν ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα που τώρα ξοδεύονται δίχως αντίκρισμα. Δηλαδή σε παίκτες που απλά επιβαρύνουν το ταμείο και δεν προσφέρουν κάτι.

Να είναι άπαντες βέβαιοι ότι ο Κοβάσεβιτς και οι συνεργάτες του έχει αφήσει πολλές μεταγραφικές υποθέσεις ανοιχτές. Έχει ήδη εντοπίσει παίκτες που θεωρεί ότι ταιριάζουν στο πρότζεκτ και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού αλλά προς το παρόν δεν προχωράει γιατί προηγούνται κάποιες αποχωρήσεις. Πριν έρθει κάποιος άλλος πρέπει να… αδειάσει θέση.

Δε μιλάμε βεβαίως για τις περιπτώσεις εξτρέμ ή έμπειρου σέντερ μπακπου είναι αυτονόητο ότι θα αποκτηθούν. Μιλάμε για τους παίκτες που θα… φέρουν φεύγοντας όσοι είναι περιττοί ή παίκτες σε θέσεις έκπληξη. Εξάλλου ο ίδιος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Βόλο, άφησε να εννοηθεί ότι θα έχουμε «καυτό» φινάλε στο μεταγραφικό παζάρι..

Πηγή: gavros.gr