«Θα είμαι δίπλα στον Μάριο σε ότι χρειαστεί. Όλα τα στελέχη είναι εκπαιδευμένα. Είναι ταλιμπάν». Τάδε έφη Δημήτρης Μελισσανίδης στις 10 Ιουνίου 2024 κατά την παρουσίαση του Μάριου Ηλιόπουλου. Ο απερχόμενος ηγέτης της ΑΕΚ, ο οποίος εκείνη τη μέρα έδωσε με κάθε επισημότητα τα κλειδιά της «κιτρόμαυρης» ΠΑΕ στον Mr. SeaJet, αποθέωσε με αυτήν την ατάκα το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας.

Μόνο που δύο μήνες μετά, ο νέος ιδιοκτήτης έχει πολύ διαφορετική γνώμη, αν κρίνουμε από το δημοσίευμα της SportDay. Το ρεπορτάζ παρουσιάζει τη δυσαρέσκεια του «Super Mario» για τη δουλειά κάποιων στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος δεν είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους και το δημοσίευμα είναι ένα μήνυμα, ότι πολλά θα αλλάξουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Ακαδημίες της Ένωσης, για τις οποίες ο Ηλιόπουλος είχε επιδείξει εξ αρχής τεράστιο ενδιαφέρον για επενδύσεις, επειδή οι Υποδομές μπορούν να φέρουν έσοδα από πωλήσεις ποδοσφαιριστές έγιναν πολύ μεγάλες αλλαγές και λιγοστοί ήταν όσοι έμειναν από την παλιά φρουρά. Εκεί ο νέος ηγέτης της ομάδας τοποθέτησε άτομα της εμπιστοσύνης του.

Μετράει τα κομμάτια της

Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Νόα, η ΑΕΚ μετράει τα κομμάτια της, γιατί η εξέλιξη είναι αρνητική και θα φέρει σίγουρα πολλές εξελίξεις. Ήδη οι μεταγραφικές υποθέσεις πάνε πίσω. Άλλες εποχές οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος είχαν διαφορετικό χαρακτήρα, όχι όμως η φετινή, στην οποία η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα καλούνται να βρούνε αντίδραση μπροστά σε  άδειες εξέδρες, κάτι που σίγουρα δεν βοηθά έναν ποδοσφαιριστή να βρει ψυχολογία.

Το θετικό νέο για τον Αργεντινό τεχνικό είναι η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν νοκ άουτ στο παιχνίδι της Πέμπτης με την αρμενική ομάδα, ανέβασε όμως ρυθμούς, πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος τη φετινή χρονιά θα χρειαστεί την έφεσή του στο σκοράρισμα για την υλοποίηση δύο στόχων, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο παίκτης από την Καραϊβική είχε ξεκινήσει πολύ καυτός στα προκριματικά του UEFA Conference League σκοράροντας 5 γκολ