Ο Ροδόλφο Πισάρο ήρθε στην ΑΕΚ την περσινή σεζόν με τις ευλογίες του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του στις 22 συμμετοχές που έκανε, στις οποίες έβγαλε 1 ασίστ. Ο Μεξικανός άσος δεν υπολογίζεται τη νέα σεζόν και προπονείται με τους έτερους κομμένους της ομάδας, Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η Ένωση θέλει να τον αποδεσμεύσει, καθώς πρόκειται για ένα βαρύ συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνά το 1 εκατ.Ευρώ ετησίως.

Αν και υπήρξε ενδιαφέρον από την Χουάρεζ, δεν προχώρησε η υπόθεση, μιας και οι Μεξικανοί θα ήθελαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Στο προσκήνιο όμως έρχεται το ενδιαφέρον Τσίβας, στην οποία ο Πιζάρο είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. Η μεξικανική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και χρειάζεται παίκτες μεσοεπιθετικά. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, στο Μεξικό γράφουν πως θα ήταν μια καλή λύση η επιστροφή του Πισάρο στη Γουαδαλαχάρα, με τους οπαδούς να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αν η Τσίβας όντως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τότε θα πρέπει να δώσει κάποια χρήματα στην Ένωση. Η αξία του ποδοσφαιριστή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 1,5 εκατ.Ευρώ.