Δίχως τους οπαδούς του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω περσινής τιμωρίας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο, όμως, να στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Μιλώντας στο Match Day Mag του «τριφυλλιού» εν όψει Αρκάδων, ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε ότι όλη η προσπάθεια για τη νίκη θα είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους των κυπελλούχων Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Αλόνσο υπογράμμισε ότι υπάρχει πίκρα για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, αλλά η εμφάνιση στο Άμστερνταμ είναι οδηγός για να έρθει το τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Είμαστε στενοχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Όμως, άμεσα πρέπει να σκεφτούμε το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα. Αν θέλουμε να χτίσουμε και να οικοδομήσουμε κάτι έχοντας ως στόχο τη νίκη, θα πρέπει να έχουμε ως βάση το παιχνίδι που κάναμε απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε ως αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Δυστυχώς στις εξέδρες δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί μας, όμως όλη μας η προσπάθεια -ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο- θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού», είπε ο Αλόνσο.