Οι πληροφορίες επιμένουν και ο Ηρακλής – Φούρνοι Βενέτη εξακολουθεί να… ψήνει τη μεγάλη επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου!

Σύμφωνα με το Bluearena.gr, δύο πλευρές φαίνεται να έχουν βρει κώδικα συνύπαρξης και συμφωνίας και μόνο εμπόδιο απομένει η Τσβόλε και το συμβόλαιο του διεθνούς σέντερ φορ μαζί της, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” το “παλεύουν” σκληρά και οι αισιόδοξοι της όλης ιστορίας δηλώνουν ότι βρίσκονται κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους…

Ηρακλής: Κοντά στη βόμβα με Ελ Καντουρί

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ελ Καντουρί, προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μαροκινό, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει στη χώρα μας και να ηγηθεί της προσπάθειας των "κυανόλευκων" να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr, οι άνθρωποι του Γηραιού έψαχναν το κόπλο-γκρόσο, ώστε να ταράξουν τα νερά, και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου, με τον Ελ Καντουρί να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για έξι σεζόν, κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Με τον "δικέφαλο" μέτρησε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 10 γκολ και 13 ασίστ.