Δίχως νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο (18/8) ματς του Λεβαδειακού με την Καλλιθέα για την 1η αγωνιστική της Super League.

Στο γήπεδο της Λιβαδειάς και στη μάχη των νεοφώτιστων ήταν πολύ κακό το θέαμα στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι ανώτεροι στην επανάληψη, αλλά την υπεροχή τους δεν τη μετουσίωσαν σε κάποιο γκολ.

To α’ ημίχρονο, λοιπόν, ήταν απογοητευτικό και με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτιάξουν μια φάση της προκοπής.

Δύο άστοχα σουτ των γηπεδούχων με τον Λαμαράνα στο 26’ και τον Κωστή στο 33’ απλά ξύπνησαν κάπως τους θεατές στην εξέδρα, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων ο Ουλντρίκις στο 12’ βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο β’ μέρος η πρώτη καλή φάση ανήκε στην Καλλιθέα, με τον Ματίγια στο 54’ να εκτελεί απευθείας φάουλ από αριστερά κι έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα.

Οι Βοιωτοί απάντησαν στο 61’, καθώς ο Πλέγας έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον Μπαραγκάν.

Στο 78’ άγγιξε το 1-0 ο Λεβαδειακός, με τον Τσάπρα στο τετ α τετ με τον Μπαραγκάν από δεξιά να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 82’ ο γκολκίπερ των «κυανόλευκων» εξουδετέρωσε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βήχου από δεξιά.

Στο 89’ ο Ρόμο σούταρε στην κίνηση εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ, ενώ ο Λεβαδειακός συνέχισε να πιέζει και στο 90’+2 ο Γιαννιώτας έκανε μια επικίνδυνη σέντρα από δεξιά, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 90’+6 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, για αντικανονικό μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Τζιάνι, αλλά δεν υπήρξε αντίδραση από το διαιτητή Tσιάρα και το VAR και το 0-0 εντέλει παρέμεινε έως το σφύριγμα της λήξης.

Κίτρινες: 53’ Μεχία, 73’ Κωστή, 75’ Γιαννιώτας - 30’ Ντιμπά, 51’ Mότοκ, 74’ Μπαραγκάν, 75’ Ματίγια, 81’ Λουκίνας, Μανθάτης (μετά τη λήξη).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Βήχος, Παπαδόπουλος, Μεχία (71’ Συμελίδης), Κωστή, Λαμαράνα (56’ Γιαννιώτας), Μορέιρα (56’ Πλέγας), Κάσσος (56’ Eραμούσπε), Πεντρόσο, Όζμπολτ (79’ Ρόμο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ (66’ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μερκάτι, Mανθάτης, Σοϊρί (83’ Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (66’ Λουκίνας).