Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League υποδεχόμενη τον ΟΦΗ στην κεκλεισμένων των θυρών OPAP Arena και ψάχνει αντίδραση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με εκείνο που επέλεξε με τη Νόα, με τους Μουκουντί, Πινέδα, Κοϊτά, Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία να ξεκινούν βασικοί.

Ο Στρακόσα είναι στην εστία, οι Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα αποτελούν την τετράδα στην άμυνα, οι Σιμάνσκι και Πινέδα είναι δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Κοϊτά και Άμραμπατ στις δύο πλευρές και τον Λιούμπισιτς πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Θεοχάρης, Μήτογλου, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα.

Όσο για τον ΟΦΗ θα παραταχθεί με 4-3-3 με τους Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Γκονζάλες, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης. Στο κέντρο οι Καραχάλιος, Γκαγιέγος και Μπάκιτς. Ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Νους, Ριέρα με τον Ισέκα στην κορυφή.