Για τον απόηχο της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ μίλησε στο Metropolis 95,5 και το «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος που ζει μόνιμα στη Γερμανία αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των Γερμανών αλλά και στους όρους της συμφωνίας.

«Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Κουλιεράκη από την Βόλφσμπουργκ, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι στη Γερμανία.

Στη Γερμανία επικρατεί η αίσθηση ότι η Βόλφσμπουργκ έβγαλε την Άιντραχτ από το παιχνίδι και ότι έπεισε τον παίκτη να την επιλέξει.

Προφανώς στην πλευρά του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο το οικονομικό, όχι στον παίκτη.

Ξέρετε το δύσκολο ήταν να πείσει η Βόλφσμπουργκ τον παίκτη να επιλέξει αυτήν και όχι την Άιντραχτ».

«Την... έφαγε η σιγουριά»

Ο κ. Βαβρίτσας στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας των δύο πλευρών, ενώ μίλησε και για την οικονομική ισχύ της νέας ομάδας του 20χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Η Βόλφσμπουργκ είναι οικονομικός κολοσσός, έχει την Wolkswagen από πίσω, δεν έχει οικονομικό θέμα, αλλά και το καθαρό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με τον προπονητή της είναι αυτός που έπεισε θαρρώ τον παίκτη.

Η Άιντραχτ την... πάτησε, είχε σιγουριά ότι έχει αποκτήσει τον παίκτη, η Βόλφσμπουργκ με μυστικότητα και μέθοδο κέρδισε την μάχη.

Η συμφωνία είναι στα 11,75 εκ. ευρώ συν 3 εκ. ευρώ τα μπόνους τα οποία θεωρώ εφικτά να τα πιάσει.

Το ποσοστό μεταπώλησης είναι στο 18%, προσωπικά πιστεύω ότι αν ο παίκτης είναι υγιής σε 2-3 χρόνια θα πάρει νέα μεταγραφή».