Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τις βάσεις του για την δημιουργία ομάδας με την οποία θα εκπληρώσει τον πρώτο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε την δουλειά του στην προετοιμασία και αυτή θα βγει το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν όμως και οι μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν.

Για το θέμα των μεταγραφών μίλησαν εκ νέου οι Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ. Η τριάδα που ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε συνεννόηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κάνουν τις κινήσεις τους.

Στην ατζέντα ήταν και το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε. Η Γουλβς επιμένει να ζητάει ένα ποσό στα 10.000.000 ευρώ. Ψάχνει να το βρει σε ομάδες της Αραβίας, αλλά μάταια. Οι Αλ Σαντ, Αλ Σαμπάμπ που έδειξαν ενδιαφέρον, δίνουν μεγάλο συμβόλαιο στον 28χρονο εξτρέμ, αλλά δεν προσφέρουν στην Γουλβς τα χρήματα που θέλει.

Τα χρήματα του Ποντένσε και η επικοινωνία με τον Ολυμπιακό

Πάγια τακτική πλέον των ομάδων της Αραβίας να πληρώνουν καλά τους παίκτες που θέλουν, αλλά δεν προσφέρουν καλά χρήματα στους συλλόγους τους.

Τα χρήματα φέρεται να έχουν δελεάσει και τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος επιθυμεί μεγάλο συμβόλαιο και από τον Ολυμπιακό. Λέγεται πως οι απαιτήσεις του είναι στα 3.000.000 ευρώ ετησίως. Κάτι που είναι ένα ακόμα εμπόδιο.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή επικοινωνία μαζί του. Ο Πορτογάλος άσος θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν έχει αλλάξει αυτό και είναι ένα θετικό στοιχείο, μέσα στις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Ο Ολυμπιακός και ο νέος στόχος

Το άλλο θετικό στοιχείο είναι πως ο Ολυμπιακός, έως την διακοπή του πρωταθλήματος, για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, δεν έχει βαρύ πρόγραμμα. Κι έτσι μπορεί να περιμένει για να κάνει τις μεταγραφές του, έως και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντα στο… νήμα τα δεδομένα αλλάζουν και γίνονται οι καλύτερες συμφωνίες. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, η οποία όντως μπήκε ξανά στο… κάδρο.

Στο μεταξύ από την συζήτηση των Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ προέκυψε πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για έναν δημιουργικό μέσο. Για την ακρίβεια ξεκίνησε ήδη την έρευνα του στην αγορά. Μάλιστα έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο καλές περιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για να κάνει τις κινήσεις του. Γνωρίζει καλά πως παίζεται το… παιχνίδι των μεταγραφών. Δεν πιέζεται από τον χρόνο και όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, θα υλοποιήσει τον σχεδιασμό του με βάση τα θέλω του!

Πηγή: sportday.gr