Εντυπωσιακά συνεχίζονται οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φακούντο Πελίστρι φόρεσε τα πράσινα στην πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου, παρά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει φέτος να κάνει όλα τα… χατίρια στον Ντιέγκο Αλόνσο και κάνει πράξη όλες τις επιθυμίες του, όσο ακριβές κι αν είναι. Δεν είναι τυχαίο πως ο νεαρός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα με «πίεση» από τον Ουρουγουανό προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά τον… βλέπει όπως τον Ορμπελίν Πινέδα ο Ματίας Αλμέιδα. Όπως ο Μεξικανός δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα με άλλον προπονητή, το ίδιο ισχύει και για τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει δαπανήσει σχεδόν 20 εκατομμύρια μόνο σε μεταγραφές, χωρίς να μετράμε τα συμβόλαια. Για τον Τετέ έχει δώσει 7 εκατ., για τον Ίνγκασον 3.5, για τον Πελίστρι 6, για τον Ντραγκόφσκι, 1.8εκατ. και για την αγορά του Γεντβάι 1 εκατ.

Κι όμως, ακόμα το Τριφύλλι δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφές του, καθώς αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια. Ο Αλόνσο έχει ζητήσει άλλον έναν εξτρέμ που θα παίζει αριστερά (αφού Τετέ και Πελίστρι αγωνίζονται κυρίως δεξιά) και μάλιστα ο Γιάννης Παπαδημητρίου όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM 94.3», ήδη έχει ξεχωρίσει και δουλεύει δύο πολύ δυνατές επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά και για αριστεροπόδαρο στόπερ, επιθετικό αφού εκτιμούν ότι θα έρθει η πρόταση για τον Σπόραρ, αλλά και για οκτάρι.

Στο Τριφύλλι είδαν, έκριναν και αποφάσισαν ότι ο Τόνι Βιλένα δεν μπορεί να είναι βασικός στα πλάνα του Αλόνσο και για αυτό θα ψάξουν τρόπο να τον παραχωρήσουν (έχει τεράστιο συμβόλαιο για τρία χρόνια) και στη συνέχεια να φέρουν ένα πολύ καλό όνομα για αντικαταστάτη του (κυκλοφόρησαν ήδη τα ονόματα των Μεϊτέ και Χουάνγκ). Άλλωστε, τέλη Αυγούστου πάντα υπάρχουν στην αγορά ονόματα, πολύ δυνατά, που ψάχνουν ομάδα!