Ένα δημοσίευμα βόμβα προκύπτει από Ρωσία, μια μέρα μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ εναντίον της Σάμρο Ρόβερς, της οποίας επικράτησε με 4-0 και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στη Ligue Phase του Europa League.

Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα απολύσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι το τέλος του μήνα και τη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Ίβιτς! Το σενάριο μπορεί να ακούγεται όχι απλάσαν fake news αλλά και ως ανέκδοτο, μετά από το επιβλητικό αποτέλεσμα που είχε ο ΠΑΟΚ με την ιρλανδική ομάδα. Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί άψογη σχέση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον οποίο δεν έγινε συζήτηση αποχώρησης σε πολύ δυσκολότερες στιγμές.

Ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογίζεται το γεγονός, ότι ο Καρπόφ κατά καιρούς έβγαζε ειδησούλες που αφορούσαν μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αλλά και ότι ο Ίβιτς μετά την Κράσνονταρ, έχει μείνει χωρίς ομάδα και ψάχνεται από τον περασμένο Μάρτιο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον Ιούνιο είχαν ακουστεί σενάρια για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είχε στο στόχαστρο και τον έτερο Σέρβο προπονητή, Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος τελικά και ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Και ποιός υπέγραφε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι υπάρχει μάχη μεταξύ Ίβιτς και Νίκολιτς για την ΤΣΣΚΑ; Ο Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος απ'ότι φαίνεται πλασάρει Ίβιτς για να φτιάξει το όνομά του. Οπότε μάλλον ο θησαυρός είναι άνθρακας.