Έρχεται ο Κάρμο! Το κόψιμο του από την αποστολή της Πόρτο για την αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε ήταν το πρώτο μήνυμα, ότι ο 25χρονος στόπερ ετοιμάζεται για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί φημολογία για τα χαρακτηριστικά της μεταγραφής. Φημολογείτο δηλαδή, ότι ο παίκτης ίσως αγοραζόταν έναντι 15 εκατ.Ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έτσι θα έπιανε λιμάνι μέσω Αγγλίας.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση. Όπως σας πληροφόρισε το Sportdog.gr, ο Πορτογάλος με τις ανγκολέζικες ρίζες αναμένεται μέχρι και την Κυριακή (25/8) στην Αθήνα προκειμένου να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Για την ακρίβεια ο παίκτης ετοιμάζει ήδη το ταξίδι για πάρτη του Ολυμπιακού, φαίνεται από την ανάρτηση του Σωτήρη Πουλόπουλου. Ο συνάδελφος που επιμελείται την ξακουστή στήλη “Κύριος Πρόεδρος” στην εφημερίδα “Κόκκινος Πρωταθλητής” ανέβασε φωτογραφία του Κάρμο από το αεροδρόμιο, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του έρχεται στην Ελλάδα με την οικογένεια, τη σύντροφό του και τον ατζέντη του.