Πολλά νεύρα δημιουργήθηκαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για μια φάση του πρώτου ημιχρόνου που σίγουρα θα συμπεριληφθεί στις αμφισβητούμενες και θα σχολιαστεί δεόντως στο τέλος της 2ης αγωνιστικής της Super League. Στο 18', ο Μουργκ έκλεψε από τον Παντελάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα έφτασε στο κουτί όπου Τσάλοφ και Ντεσπόντοφ δεν κατάφεραν να σκοράρουν σημαδεύοντας πάνω στα σώματα.

Αυτή η φάση με πρωταγωνιστές τους δύο Ρώσους ξεσήκωσε αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ! Γιατί στο ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα, ότι στο σουτ του Ντεσπότοφ, η μπάλα βρήκε το δεξί χέρι του Μπουζούκη. Στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» έγιναν έξαλλοι και φώναξαν προς τον Χρήστο Βεργέτη, ο οποίος στο cooling break δικαιολογήθηκε, ότι δεν έδωσε πέναλτι, γιατί η μπάλα βρήκε το χέρι στήριξης.

Η επαναθέαση της φάσης δικαιώνει τον διαιτητή από την Αρκαδία! Και αυτό γιατί φαίνεται πεντακάθαρα, ότι το χέρι στήριξης του παίκτη ήταν το δεξί. Ο Χρήστος Καρυπίδης όμως επέμεινε από τον πάγκο, ότι ο ρέφερι έπρεπε να δείξει πέναλτι.

Υπενθυμίζεται, ότι στο VAR βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης του Συνδέσμου Κυκλάδων, ο οποίος δεν κάλεσε τον διαιτητή να εξετάσει τη φάση, προφανώς, γιατί είδε αυτό που είδε και ο Βεργέτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ