Ομάρ Κόλεϊ: Σε συμφωνία 1+1 ετών έχει έρθει ο ΠΑΟΚ με τον έμπειρο στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Μπεσίκτας, αλλά την τουρκική ομάδα από την αρχή να είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την λεπτομέρεια όμως ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει την αποζημίωσή του για να λύσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Ομάρ Κόλεϊ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή που εκτιμάται στα 300.000, όση η διαφορά του συμβολαίου από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης στον ΠΑΟΚ. δηλαδή από το 1.5 εκατ. ευρώ των Τούρκων στα 1.2 με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Ο Ομάρ Κόλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τον κατακρίναμε πολύ, είναι συζητήσιμο το αν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της Μπεσίκτας, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος. Φεύγει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο Μουλέκα. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για τον Αμπουμπακάρ», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ομάρ Κόλεϊ.