Μήνυμα για μεταγραφές έστειλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά η δύσκολη νίκη εναντίον της Καλλιθέας με 2-1. Οι οπαδοί των Πειραιωτών εξέφρασαν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε από γκολ δύο μεταγραφών, του Βέλντε και του Γιάρεμτσουκ, ζήτησαν όμως ποιοτικές προσθήκες με άμεση έλευση Ποντένσε, Ότα και αντίΦορτούνη. 
 
Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:
 
Κάτι καλό λείπει από άμυνα κ κέντρο!
 
Θα μπορούσες να το τελειώσεις από το πρώτο ημίχρονο πολλές ευκαιρίες χάθηκαν... δόθηκε πολύ έδαφος στο δεύτερο ημίχρονο... έλειπε η δημιουργία μόλις βγήκαν οι Βελντε, Τσικινιο,Εσε...με τις απαραίτητες προσθήκες μέχρι το τέλος της βδομάδας θα δούμε την ομάδα που θέλουμε..
 
Μπράβο στην ομάδα μας για τους 3 βαθμούς αλλά έναν ορτα και έναν ποντενσε τους θέλουμε πιστεύω. Ας ελπίσουμε να έρθουν για να είμαστε και πάλι μια πολύ δυνατή ομάδα
 
Νωρίς για κριτική μιας και τα πόδια είναι βαρίδια από την προετοιμασία. Ο Βάσκος θα δει τι λείπει και το ξέρει. Για εμένα λείπει το 10αρι με τις ασίστ που να ανοίγει τις κλειστές άμυνες. Μακάρι να έρθει Ποντενσε και Ορτα και ένας αντιΦορτουνης....
 
83 εκατομμύρια μπάτζετ ο Θρύλος 8.3 η Καλλιθέα.... Έτσι για την Ιστορία το λέω, μην με πείτε Γκρινιάρη...
 
Ποιοτικους χαφ να παίρνουν μπάλα και να ανεβάζουν την ομάδα και τις συνεργασιες!! Καλή οργάνωση έχουμε ,αλλά θέλουμε ποιοτικές προσθήκες!
 
Αυτό με τον Ελ Κααμπί και τη γραμμή του off side που μας στέλνει στο VAR να πανηγυρίζουμε δύο φορές το ίδιο γκολ είναι πολύ μεγάλη φάση!!! Πάμε ρε Θρύλε!!!
 
Είμαστε κακοί σήμερα δεν παίζουμε καθετο ποδοσφαιρο γιατί δεν έχουμε τεχνίτες παιχτες στο κέντρο να δώσουν μια μπαλιά της προκοπής στους επιθετικούς μας και γρήγορες μπάλες μπροστά ο ντοι το παιδί είναι ατεχνος και αργός θέλουμε δύο καλούς επιτελικους από το πάνω ράφι θα είναι δύσκολη η σαιζόν.