Παναγιώτης Κερμανίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5, εκθείασε τον Σορετίρε, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Σμυρλή, ενώ τόνισε ότι ο Μεϊτέ με την συμπεριφορά του μειώνει τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Πίσω από τον Καμαρά χρειάζεται ένα εξάρι, με τεχνική, με πολλά στοιχεία που να υποστηρίζει αυτούς τους παίκτες για να βγαίνουν περισσότερο στην περιοχή. Εγώ τον Μεϊτέ τον έχω ξεγράψει. Μειώνει με την συμπεριφορά του τον ΠΑΟΚ, αυτό δείχνει σε εμένα. Από την στιγμή που καθυστερεί τόσο η συμφωνία, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να στραφεί κάπου αλλού και να μην καθυστερεί με αυτό το άτομο που φαίνεται ότι δεν θέλει να έρθει. Εγκλωβίστηκε σε αυτόν τον παίκτη, ο οποίος είναι καλός, αλλά ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να περιμένει τόσο.

Ο Τισουντάλι έδειξε ότι θέλει τον χρόνο του. Είναι απειλητικός και πέτυχε ένα ωραίο γκολ. Σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν οι αλλαγές ότι θα βοηθήσουν. Ο Σορετίρε, για παράδειγμα, με εντυπωσίασε. Είναι μία απάντηση σε όλους αυτούς που λένε «τι να δείξει ένας παίκτης σε δέκα λεπτά». Όταν θες να προσφέρεις μπορείς να δείξεις. Ήρθε σε επαφή με την μπάλα και αν ήταν τυχερός θα μπορούσε να βάλει δύο γκολ.

Εγώ τα παιδάκια που βλέπω στα 15-20 παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, τα παρακολουθώ 15-20 λεπτά. Με εντυπωσίασε η συμπεριφορά του Σορετίρε, έπαιξε απλά και ουσιαστικά. Αν τον έβλεπε κάποιος που δεν ήξερε θα νόμιζε ότι είναι χρόνια στην ομάδα. Η παρουσία του εμένα μου έδειξε πολλά. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει πολύ καλό υλικό και δεν πρέπει να ψάχνουμε παίκτες για όλες τις θέσεις. Βλέπω τον ΠΑΟΚ Β' και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ταλέντο υπάρχει. Καμία φορά απορώ γιατί κάποιοι δεν είναι στην πρώτη ομάδα. 

Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό και βάθος στις πιο κάτω ομάδες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν τον χρόνο τους. Τον Τσάλοφ δεν τον βλέπω ακόμη έτοιμο, ψάχνει τις συνεργασίες του. Ο Λουτσέσκου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ξεκίνησε με την περσινή ομάδα, γιατί και αυτός βλέπει ότι η ομάδα χρειάζεται μοντάρισμα.

Ο Σμυρλής είναι ένας από αυτούς. Με εντυπωσίασε στο τελευταίο φιλικό. Εχει τα στοιχεία που μπορεί να είναι στην πρώτη ομάδα, για να τον βάζουν σιγά σιγά και να καθιερωθεί. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και άλλοι. Εχει και δύο ξένους. Ο Ουρτάδο με εντυπωσιάζει. Ο ΠΑΟΚ έχει άξιο προπονητή, το απέδειξε ότι πρέπει να είναι στο τιμόνι της ομάδας και θα καταλάβουμε τι είχαμε όταν αποχωρήσει», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.